NebojsaB pozar 3
U požaru koji je izbio 14. novembra 2015. godine na pomoćnim objektima porodice Dragana Božanovića u selu Velika Grabovnica kod Brusa izgoreli su pomoćni objekti, stoka, mehanizacija, radionica sa alatom...

U požaru koji je izbio u večernjim časovima po rečima Nebojše Božanovića, Draganovog sina, nestalo je sve što su godinama stvarali.
NebojsaB pozar 5
Stradalo je 5 ovaca, 5 koza, svinja krmača sa 9 prasadi, traktor TM 418, motokultivator IMT 506 sa kosom, bansek, PVC kanta prskalica, dve nove zimske auto gume, dve bicikle, strugana građa oko 4 m3, drva za ogrev oko 10 m3.
NebojsaB pozar 6
Izgorelo je i oko 1.000 kg sena i slame, kompletan karatavan i krovna konstrukcija od pomoćnog objekta, polomljeno 1300 crepa, deo krovne konstrukcije i jedan prozor od porodične kuće.
 NebojsaB pozar 4
Takođe izgoreo je i sav vodoinstalaterski alat sa kojim je Nebojša radio i zarađivao za život. 

Materijalna šteta je ogromna. Zima ide a porodica Božanović je u požaru izgubila mnogo.
NebojsaB pozar 1
Komšije i kolege iz JKP "Rasina" su se odmah organizovali kako bi pomogli Nebojši Božanoviću da počne sa obnovom domaćinstva. Podignut je krov na delu pomoćnih zgrada ali neophodna je veća pomoć.
NebojsaB pozar 2
Ako želite da uputite reči podrške i čujete šta je u ovom trenutku neophodno za pomoć porodici Božanović, može pozvati Nebojšu Božanovića na tel: 063/108-25-69

BrusONLINE poziva sve koji su u mogućnosti da pomognu i uplate pomoć, porodici Božanović, na ž.r. Komercijalne banke
205-9001000317178-30 na ime Nebojša Božanović. Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE