Opština Brus obaveštenja, odluke i druga dokumenta i dalje postavlja na zid u opštinskom hodniku a ne na zvanični web sajt?
Mnoga obaveštenja, odluke i druga dokumenta doneta od strane organa opštine Brus ne dolaze na pravi način do svih građana opštine Brus. Da li to znači da neko u opštini Brus ima pravo da proceni koja obaveštenja ili odluke su bitne a koje su manje bitne da vide građani?

Koliko puta se desilo, od kada je Koalicija na vlasti u Brusu, da neka obaveštenja o najavljenim događajima, pre donošenja ili usvajanja veoma važnih odluka, i ne dospu do građana već samo budu okačena na zid u opštinskom hodniku?
Zašto opština Brus, kao i većina ostalih opština u Republici Srbiji, svoje odluke, obaveštenja i druge informacije ne postavlja na zvanični sajt opštine?
Do kada će biti selekcije u davanju obaveštenja javnosti? Da li se sigurnije i pravilnije radi kada su svi građani i javnost obavešteni ili kada su obavešteni samo pojedinci? 

Građanima opštine Brus nije bio javno dostupan ni Predlog budžeta za 2015. godinu  za koji su donete Odluke o dva rebalansa a u pripremi je budžet opštine Brus za 2016. godine koji treba da bude usvojen za desetak dana.

Zašto opština Brus obaveštenja i odluke postavlja na zid u opštinskom hodniku a ne na zvaničnom web sajtu www.brus.rs? I do kada će građani Brusa biti uskraćeni za pravovremene informacije od strane opštine Brus?

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Brus je zakon 207087289
Da li ima komentara , gde treba poznavati zakon, pozitivne propise za bolje funkcionisanje opstine, traziti osnovna ljudska prava i postovanje prava na rad, dostupnost informacijama od javnog znacaja. Nema, jer nema ko da pita, retko ko nosi svoju glavu i ima svoje misljenje.
| 1 -2
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE