BrusONLINE logo10Brus 07.12.2014. - Približava se održavanje nove sednice SO Brus koja bi, kako se priča, trebalo da se održi 17. decembra 2014. Da li će se nastaviti sa poturanjem i zapošljavanjima?
Ovako je bilo na 20. sednici SO Brus održanoj 04. jula 2014.:

07. jul 2014. - Predsednik opštine Brus na 20. sednici reče da je sekretar SO Brus smenjen zbog teksta "Da li je tako g-dine predsedniče opštine Brus?" na web portalu www.brusonline.com!?!
Ako pogledate, tekst "Da li je tako g-dine predsedniče opštine Brus?" objavljen je 03. jula 2014. u 15:27 a sednica je zakazana 01. jula 2014. i održana 04. jula 2014.
U čemu je ovde stvar? Istina ili pokušaj manipulacije?
Smenu sekretara ste Vi i odbornici pokušali i na 19. sednici SO Brus koja je održana 20. juna 2014.
Na 20. sednici  odbornici su usvojili zapisnik sa predhodne sednice bez 13. tačke Dnevnog reda - Inicijativa za smenu sekretara SO Brus. Kao da se nije ni raspravljalo o smeni. Puj pike ne važi.
Šta su odbornici ovom odlukom želeli da kažu?
A "poturanje"?
A odluke koje može da obori vd načelnik?
A bazen? A mladi? A investitori? A to što "niste plaćali vodu a znali ste da neko stavlja pare u privatan džep"?  Izbori u MZ? A ugovori i plaćanja iz budžeta? A nestala dokumentacija urađenih projekata?
A ostala pitanja iz teksta?... To nema veze.
Da li je tako g-dine predsedniče opštine Brus? 
Zamenik predsednika SO Brus (koji je poturio stari poslovnik) primljen u stalni radni odnos u opštini Brus. Kako kaže  predsednik opštine Brus sekretar je smenjen, izabran novi.
A zatim predsednik priča o  racionalizaciji troškova... borbi protiv nepravilnosti... borbi protiv korupcije i kriminala...


Kažete "Od kada je pokrenuta smena sekretara SO došlo je više pritužbi...". Pa kad pre i kome su došle te pritužbe ako je tekst izašao popodne a Vi ste čitali pre podne, pred početak sednice. Vi pokušavate da manipulišete javnošću?
Da li je tako g-dine predsedniče opštine Brus?
Usvajanjem Odluke o zaposlenju u opštini Brus Zamenik predsednika SO Brus je primljen u stalni radni odnos. Koji zamenik? Pa onaj što je "poturao":

Znači nije bilo zloupotrebe službenog položaja?
Nije bilo ni zloupotrebe odgovornog lica?
Znači nije bilo ništa.
Ispada da je "poturanje" (i dosadašnji rad i odluke bivšeg predsednika SO Brus) nagrađeno ponovnim stalnim zaposlenjem u opštini Brus?
"Da li je tako g-dine predsedniče opštine Brus?(klik)"
Web portal www.brusonline.com nikoga nije prozivao već je kulturno postavio pitanja predsedniku opštine Brus.  To što Vaš rad i rad Vaših saradnika nije transparentan nije kriv web portal www.brusonline.com.
Ili vi "Zajedno Za Brus" mislite da jeste?
Voleli bi smo da nam dostavite podatke rada vaše Koalicije u elektronskom obliku na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i postavićemo na sajt da svi građani vide i pročitaju. Da pohvale ili kritikuju.
"Jer Brusu treba jaka vlast. Koju kritikujemo.
Čije poteze ispravljamo. Koja pristaje da bude kritikovana.
Koja ne kažnjava one koji je kritikuju.“
"Da li je tako g-dine predsedniče opštine Brus? više OVDE
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE