11.05.2015. Za par dana je prvi ovogodišnji vašar u Brusu, Jeremijindan. Vašar je u četvrtak 14. maja 2015. godine kada je inače i pijačni dan u Brusu i očekuje se velika gužva. Kako teku pripreme za vašar  pitali smo Ivana Jeličića, novoizabranog vd direktora JKP "Rasina":

"JKP "Rasina" kao i svake godine spremno dočekuje prvi ovogodišnji vašar i pripreme su već pri kraju.

 

 U toku je uređenje stočne pijace i ono što smo planirali da uradimo u ovom periodu biće završeno do vašara. Izgradili smo mesto za stočnu vagu na jednom od planiranih ulaza na pijacu.

 

Postavili smo česmu za pijaću vodu a dok ne izgradimo mokri čvor nabavili smo i postavićemo mobilne WC kabine.U daljem planu je ograđivanje parcele i izgradnja mokrog čvora kako bi stvorili uslove za normalno funkcionisanje stočne pijace.

U gradu smo sredili ogradu u malom parku i obeležili prodajna mesta za tezge.
Cene za postavljanje tezgi su iste kao i predhodnih godina i mogu se videti u cenovniku a na dan vašara biće Javna licitacija za godišnji zakup tezgi na "Zelenoj pijaci"  sa početkom u 13:00 časova

U najskorije vreme, po završetku vašara, očekujemo da se završi dokumentacija i započnemo radove na uklanjanju građevinskog objekta u užem delu grada, kod gradskog parka, koji se sam urušava i predstavlja veliku opasnost za građane a i kvari izgled tom delu grada.Da naglasim da smo u ovom periodu radili na ostalim poslovima koje su u opisu JKP "Rasina" - održavanje vodovoda i kanalizacije a u daljem planu je sređivanje kao i proširenje vodovodne i kanalizacione mreže.
JKP "Rasina" ima mnogo planova za razvoj ali će se u realizaciji projekata ići korak po korak."

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE