Brus muzicka0622a

Brus 23.06.2022. Polaznici muzičke škole "Stevan Hristić" Kruševac - izdvojeno odeljenje u Brusu održali su završni koncert na kraju školske godine 21. juna na Svetski dan muzike, čime su ujedno obeležili i ovaj značajan datum.

U velikoj sali Centra za kulturu Brus učenici muzičke škole prezentovali su publici na najlepši način svoje znanje i veštine koje su naučili tokom školske godine, a publika je imala prilike da čuje soliste, duete, hor i orkestar harmonika...

Brus muzicka0622c

Preko 60 učenika muzičke sa odseka harmonike klase Predraga Vukojičića i Dejana Ristića, klavira klase Marije Makragić i Alekse Petrovića, violine klasa Bojana Blagojević, srpskog tradicionalnog sviranja klasa Dragoljub Grković i srpskog tradicionalnog pevanja klasa Marija Milosavljević izvodili su dela klasične muzike kao i tradicionalne muzike na oduševljenje prisutnih.

Brus muzicka0622e

Muzička škola u Brusu osnovana je 2012. godine kao izdvojeno odeljenje muzičke škole „Stevan Hristić“ Kruševac i radi u prostorijama OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Brus. Škola trenutno broji oko 80 učenika koji pohađaju odsek harmonika, klavir, violina, srpsko tradicionalno pevanje i srpsko tradicionalno sviranje...

Brus muzicka0622b

Posle izvanrednog izvođenja i pevanja polaznika muzičke škole u Brusu ne bi nas iznenadilo da uskoro bude orgaanizovan novi koncert, kom će se posebno obradovati publika.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE