CZK zgrada0416a

Brus 04.07.2022. Centar za kulturu Brus uskoro će biti bogatiji za klavir, najverovatnije koncertni, čija će nabavka biti sufinansirana sredstvima Ministarstva za kulturu Republike Srbije kroz projekat "Gradovi u fokusu 2022".

Na konkursu pod nazivom GRADOVI U FOKUSU 2022, raspisanom od strane Ministarstva kulture i informisanja od 30. decembra 2021. godine, radi podsticanja lokalnog razvoja kroz podršku godišnjim programima kulturnih aktivnosti koje se realizuju na teritoriji odabrane JLS za 2022. godinu opštini Brus je odobreno 3.000.000 dinara za nabavku klavira.

Pokušali smo da dobijemo više informacija u Centru za kulturu Brus ali samo smo dobili potvrdu da je projekat u toku realizacije i da će po završetku biti dato opširnije saopštenje.

U Rasinskom okrugu sredstva po ovom programu dobili su Narodni muzej Kruševac za projekat "Rekonstrukcija i sanacija objekta :Dom Slobodište, Spomen kompleks Slobodište Grad Kruševac - Narodni muzej Kruševac - Faza 3" u vrednosti 15.000.000 dinara i opština Ćićevac za projekat “Zavičajni muzej – energetska sanacija objekta sa tekućim održavanjem” u vrednosti 3.500.000 dinara.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE