Brus Frankofonija2023a

Brus 24.03.2023. Osnovna škola "Jovan Jovanović Zmaj" u Brusu i ove 2023. godine nastavlja obeležavanje meseca francuskog jezika Frankofonije i to veoma uspešno zahvaljujući učenici Seleni Lazarević i profesorki Bojani Đokić.

Naime, Selena Lazarević, učenica osmog razreda osnovne škole u Brusu, na Okružnom takmičenju iz francuskog jezika, koje je održano 18. marta meseca u Kruševcu, osvojila je 2. mesto sa 37 bodova od mogućih 40 i plasirala se na Državno takmičenje koje će biti održano tokom aprila meseca u Beogradu.

Selena je pod mentorstvom profesorke francuskog jezika Bojane Đokić, učestvovala i na Frankofoniji, odnosno takmičenju frankofone pesme, gde je u polufinalu, koje je održano u Nišu 04. marta,  u kategoriji juniora 13 - 17 godina, osvojila 4. mesto i bila na korak plasmanu u finale. 

Smatramo da je ovo veliki uspeh kako učenice Selene Lazarević tako i njene mentorke Bojane Đokić, profesorke francuskog jezika, i želimo im puno sreće i uspeha na Državnom takmičenju iz francuskog jezika aprila meseca u Beogradu.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE