Blace knjizevno0823d

Promocija najnovije zbirke pesama OSLUŠNI VETAR autorke Snežane Teodoropulos.biće održana u Kulturnom centru "Drainac" u Blacu u četvrtak 24. avgusta 2023. godine sa početkom u 19:00 časova.

O autorki zbirke pesama OSLUŠNI VETAR:
Snežana Teodoropulos, devojački Đorđević, rođena je u Prištini. Osnovnu i srednju školu završila je u Kuršumliji. Studirala je svetsku književnost na Filozofskom fakultetu u Prištini. Završila je Pedagošku Akademiju u Mariboru.
Bila član i radila u modnoj agenciji čuvenog slovenačkog manekena Marjana Podlesnika. Živi u Beogradu i inostranstvu. Govori pet jezika.

Bavi se primenjenom umetnošću. U slobodno vreme u njenoj umetničkoj radionici, punoj boja, satena, papira, cveća……. živi svet lepote koji svojim rukama stvara.

Trenutno uz pomoć pijanista Irine Davidove iz Gruzije i sina Leonidasa Tihomira Teodoropulosa, prevodioca Mariam Turashvili i u saradnji sa muzičarom i muzičkim producentom iz Nemačke obrađuje i peva srpske, ruske i gruzijske duhovne pesme.

Snežanu Teodoropulos imaćete prilike da vidite i čujete u KC Blace u četvrtak 24. avgusta 2023. godine u 19:00 časova, i da zajedno osluškujete vetar...


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE