Biblioteka knjige03191

Najčitanija knjiga u Narodnoj biblioteci Brus u februaru mesecu 2019. godine bila je knjiga "Sve prođe pa i doživotna" autora Žarka Lauševića, a za dečiji uzrast knjiga „Oldanini vrtovi“ autorke Grozdane Olujić.

Najčitanija knjiga za odrasle čitaoce u februaru mesecu 2019. godine u Narodnoj biblioteci Brus je knjiga "Sve prođe pa i doživotna" autora Žarka Lauševića.
Slavnom glumcu ovo je treća knjiga u kojoj javnosti daje na uvid dramatični zatvorenički dnevnik iz Zabele gde je boravio dve i po godine.

Najčitanija knjiga za dečiji uzrast u februaru bila je „Oldanini vrtovi“ autorke Grozdane Olujić.  U Gornjem i Donjem svetu, u Žutom, Istočnom, Carstvu Vetrova, Patuljaka, Snežnih ptica i mnogih drugih bića nešto se događa, nešto što voli neuhvatljivi i misteriozni čovekov um. I to je dovoljno za početak jedne bajke koja je u isto vreme pustolovina samih junaka, ali i čitalačkog duha i pisaca.

Biblioteka knjige03192

Predlog za čitanje tokom marta meseca odraslim čitaocima je knjiga "So zemlji“ autorke Ljiljane Habjanović Đurović.
"So zemlji" je knjiga koja otkriva kako je Stojan Jovanović iz Mrkonjića postao Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac. Za šta je molio Boga, a za šta svoj narod. Šta svojim životom poručuje nama danas.

Za dečiji uzrast predlog za čitanje u martu mesecu je knjiga "Grabljivčevo zlato" autora Filipa Riva. Fantastičan roman. Žestok i romantičan, ali i prepun akcije. Duhovit, ali i iz čitalačkog ugla ponekad zastrašujući. Roman koji se čita u dahu.

Narodna biblioteka Brus radi svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE