Sinoć je u Novom Sadu održana promocija knjige “Buđenje Boginje” autorke Goge Balaban, a žene su je već proglasile ženskom Biblijom.

BudjenjeBoginje promocija06197

U Prostoru u Novom Sadu, sinoć je promovisana knjiga Goge Balaban “Buđenje Boginje” koja govori o buđenju ženske energiju u ženama i muškarcima. Knjiga koja ima izrazitu duhovnu, ali i praktičnu dimenziju govori o povratku osnovnim principima i nudi savete kako kroz kreativost, ženstvenost i intuiciju rešavati svakodnevne izazove.

BudjenjeBoginje promocija06192

“Dok sam čitala knjigu, imala sam utisak da me gleda čista ljubav. Smatram da je ova knjiga iskrena ispovest o jednoj ženskoj duhovnoj spoznaji i emocionalnoj snazi, koja je drugačija od muške. Veoma je važno što je autorka istakla da je duhovnost vedra i duhovita, a to nam dosta nedostaje u literaturi”, rekla je recenzent knjige Vesna Ivančev.

BudjenjeBoginje promocija06193

Govoreći o tome kako je nastajala knjiga, autorka je istakla kako je svaki susret u njenom životu od najranijih dana imao uticaja na štivo koje će poroditi, poput svog četvrtog deteta: od bajki koje joj je čitao otac, preko nagrade koju joj je dodelio Mika Antić, te knjige koju je kao tinejdžerka pokušala da ukrade, pa do prelepih iskustava koje deli sa svojom porodicom, ali i brojnim ženama koje godinama već prolaze program koji deli ime sa knjigom.

BudjenjeBoginje promocija06195

“Ova knjiga je namenjena mojoj kćerki Mariji, odnosno svim mladim ženama, ali i svim mladim aspektima u svima nama, kao arhetipu večite lepote, senzualnost, uspeha, sreće, intuicije, kreativnosti... Hvala svim ženama koje su ovu knjigu proglasile ženskom Biblijom”, rekla je autorka na promociji.

BudjenjeBoginje promocija06196“Buđenje Boginje” je prisutno kao program u novosadskom Curriculum Vitae centru već pet godina i mnoge probuđene boginje bile su sinoć prisutne na promociji.

BudjenjeBoginje promocija06194

Nova promocija održaće se 21. juna u CV Centru u 19 časova i otvorena je za sve one koji su željni da se susretnu sa svojom božanstvenošću.
Svaku Boginju koja dođe sa muškarcem, očekuje iznenađenje!
Foto: Foto ŽivkovićDodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE