Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

IvanMilinkovic01

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni.

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere. Prvi samostalni singl je pesma "Ibar ust’o protiv brega", koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv "Svenuće dunje" i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada Milinković nije pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaće muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Miroslava Ilića, Zorana Gajića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.

"Radujem se što ću kao pojedinac imati priliku da pesmom uveselim ljude i u mestima u kojima do sada nisam bio. Biće to za mene, kao i za publiku, uspomena koju ćemo duboko urezati u srca. Vidimo se i u Vašem gradu", poručio je Ivan Milinković.

IvanMilinkovic02

Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinkovic official.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE