Brus panorama17

Brus,24.05.2020. Predizborne aktivnosti za Izbore 2020 koji su zakazani za 21. jun nastavljaju se i u opštini Brus nedavnim formiranjem grupe građana  koja se priprema za izlazak na lokalne izbore.

Novoformirana grupa građana registrovana je 18. maja 2020. godine i nosi naziv: "Za Brus, Dr Dragutin Radosavljević-DUTA". Ovoj GG sada predstoji prikupljanje potpisa i druge predizborne radnje kako bi izborna lista bila verifikovana od strane Opštinske izborne komisije u Brusu.

Do današnjeg dana, prema zvaničnim informacijama na sajtu Opštine Brus, do sada su za predstojeće izbore na teritoriji opštine Brus proglašene četiri izborne liste kandidata za odbornike Skupštine opštine Brus:
- Izborna lista “Aleksandar Vučić-Za našu decu” koju je podnela koalicija: Aleksandar Vučić-Za našu decu.
- Izborna lista grupe građana: “ZA MODERAN BRUS“-MILUTIN JELIČIĆ-JUTKA
- Izborna lista: "IVICA DAČIĆ-"Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS)-Dragan Marković-Palma“ koju je podnela koalicija: Socijalistička partija Srbije (SPS)-Jedinstvena Srbija (JS).
- Izborna lista PARTIJA UJEDINjENIH PENZIONERA SRBIJE-MILAN KRKOBABIĆ koju je podnela PARTIJA UJEDINjENIH PENZIONERA SRBIJE

Da podsetimo, do sada je svoju izbornu listu za lokalne izbore u Brusu 2020 javno objavila samo lista “Aleksandar Vučić-Za našu decu”, dok će ostale izborne liste sa imenima kandidata za odbornike u SO Brus biti objavljene, čim Opštinska izborna komisija Brus objavi Zbirnu izbornu listu za lokalne izbore raspisane za 21.06.2020 što se očekuje da bude, 05. juna 2020. godine.
Saopštenje BrusONLINE povodom Izbora 2020 pogledajte OVDE




Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE