Brus predsednikKZN12620

Brus,12.06.2020. Predsednik opštine Brus, Saša Milošević, održao je danas konferenciju za novinare povodom današnjih aktuelnih dešavanja u ovoj opštini.

MilosAzdejkovic 0319

Kao što smo već objavili danas prepodne pomoćnik predsednika opštine Brus za kapitalne investicije Miloš Azdejković podneo je ostavku jer, po njegovim rečima, "predsednik opštine je 11. juna izbegao da potpiše dokument neophodan oko kompletiranja dokumentacije za početak izgradnje Gondole u Brzeću".

protest12062020

Ta vest je uzbunila meštane Brzeća koji su se okupili ispred zgrade opštine Brus zahtevajući da se potpiše navedeni dokument i gradi Gondola koja će doprineti razvoju opštine Brus ali i šire.

Brus Brzece KZN12620

Predsednik opštine Brus je primio petočlanu delegaciju koju su činili meštani Brzeća, čiji je primarni posao hotelijerstvo i turizam, kako bi se upoznali sa nastalim problemom i razjasnili sve nejasnoće.

Potom je predsednik opštine Brus održao konferenciju za novinare na kojoj je demantovao pojedine medije o navođenju razloga podnošenja ostavke njegovog pomoćnika za kapitalne investicije Miloša Azdejkovića ali je i pojasnio dešavanja oko izgradnje Gondole u Brzeću koja će se sigurno graditi i biće u funkciji najkasnije pred zimsku sezonu 2021/22 godine.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 104409512
Naucite ga,za pocetak padeze i malo osnovne gramatike,ako to i sami znate."Ne snalazite" se u tome,tako dobro, kao u lazima i manipulacijama.
| 3 -3
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE