TS sednicaSO20820

Trstenik,20.08.2020. Novi saziv Skupštine opštine Trstenik konstituisan je na današnjoj sednici - verifikacijom mandata odbornika, izborom predsednika Skupštine i postavljenjem sekretara. Potom je na sednici Skupštine opštine Trstenik, koja je održana istog dana u popodnevnim satima izabrano i novo rukovodstvo opštine.

Za predsednika Skupštine opštine Trstenik izabran je Gerasim Atanasković, dipl. inž. poljoprivrede, sa izborne liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, za zamenika predsednika Skupštine opštine Trstenik izabran je Zoran Mirković, elektrotehničar za elek. komp., sa izborne liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“, a za sekretara Skupštine Ljubivoje Janković, dipl. pravnik, koji je ovu dužnost obavljao i u prethodnom mandatu.

Na sednici Skupštine opštine Trstenik, koja je održana u popodnevnim satima, odbornici su za predsednika opštine Trstenik većinom glasova izabrali Milenu Turk, diplomiranog hemičara, sa izborne liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“.

Za zamenika predsednika opštine Trstenik izabran je Dejan Rakovac, profesor fizičke kulture, sa izborne liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU“.

Dižnost članova Opštinskog veća naredne četiri godine obavljaće: dr Dragica Gočanin Pejčić, Zoran Jakovljević, Tamara Simić, Ljubiša Marković, Vladimir Dačić i Dušan Erić.
izvor:trstenik.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE