AC sastanakMZ10201

Aleksandrovac,26.10.2020. Predsednik Skupštine opštine Aleksandrovac Slavoljub Miljković, održao je protekle nedelje sastanak sa predsednicima mesnih zajednica u starom sazivu.

AC sastanakMZ10202

Pored predsednika dosadašnjih saveta mesnih zajednica, ovom skupu prisutvovali su i Bojan Kovačević, pomoćnik predsednika opštine za rad sa mesnim zajednicama, Dušica Džamić, pomoćnica predsednika opštine za odbranu i vanredne situacije, Ljiljana Jović, sekretar SO Aleksandrovac i Marija Radičević, načelnica Odeljenja za finansije i lokalni ekonomski razvoj.

Tema sastanka bila je unapređenje rada gradskih i seoskih mesnih zajednica radi zadovoljavanja zajedničkih i svakodnevnih potreba i interesa građana lokalne zajednice, planovima rada za sledeću godinu, kao i pripremama za izbore novih članova saveta mesnih zajednica.

AC sastanakMZ10203

"Rešavamo bitna pitanja i stvaramo uslove za normalan život u aleksandrovačkoj opštini. Dosta je urađeno protekle i ove godine u gradu i selima, radiće se i ubuduće. Ravnomeran razvoj i boljitak za sve, rekao je predsednik SO Aleksandrovac, Slavoljub Miljković.

izvor i foto:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE