OpstinaBrus0316Opština Brus oglasila je ponovljen javni uvid u nacrt izmene dela Plana generalne regulacije za naselje Brzeće - Kopaonik delina 6 (zona skijališta) i dela celine 3 (centralna turistička zona Bela Reka).

BrzecePGRdeo 1220

Ponovljeni javni uvid u Nacrt Izmena dela plana generalne regulacije za naselje Brzeće – Kopaonik celina 6 (zona skijališta) i dela celine 3 (centralna turistička zona) održaće se u trajanju od 15 dana, odnosno u periodu od 01. do 15. decembra 2020. godine.
Materijal za javni uvid biće izložen svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo (kancelarija br.7) kao i na internet stranici opštine Brus i oglasnoj tabli donosioca plana.

Fizička i pravna lica primedbe i sugestije na izloženi materijal mogu dostaviti tokom trajanja ponovljenog javnog uvida u pisanoj formi nosiocu izrade plana tj. Opštinskoj upravi opštine Brus, Odseku za urbanizam i građevinarstvo, ulica Kralja Petra Prvog broj 120, lično na pisarnici ili poštom zaključno sa 15. decembrom 2020. godine.

Javna sednica komisije za planove za ponovljeni javni uvid, biće održana po završetku ponovljenog javnog uvida u petak 25. decembra 2020. godine, sa početkom u 12:00 časova u zgradi Opštinske uprave opštine Brus, u sali za sastanke.

Fizička lica i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja ponovljenog javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti, a o svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno će izneti svoj stav.
izvor:brus.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE