SOBrus sala03191

Brus 21.04.2021. Nova sednica SO Brus zakazana je za 23. april 2021. godine (petak) sa početkom u 11:00 časova, u maloj sali Centra za kulturu Brus.

Za ovu sednicu predložen je sledeći Dnevni red:

SO Brus najava210421a SO Brus najava210421b

Ova sednica je možda i prilika da se građanima opštine Brus predstavi najuži tim izvršne opštinske vlasti koji je imenovan 20. avgusta 2020. godine kao i da se konkretno čuju planovi i projekti koje taj tim planira i radi za naredni period a u interesu svih građana ove opštine.

Zatim, ova sednica je sigurno prilika da se čuju odgovori na pitanja pojedinih odbornika koje su postavljali na prethodnim sednicama kao i da se čuje nešto opširnije o poskupljenu vode za piće, imenima ulica. Prava je prilika i da se eventualno čuje detaljnije o planovima poslovanja i rada javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač SO Brus u tekućoj godini, a koji su izostali da budu prezentovani od strane direktora na prethodnoj sednici koja je održana 10. marta 2021. godine.

Takođe, ovo je možda i prilika da lokalna opštinska vlast i kancelarija Opštinskog pravobranilaštva predoče građanima šta je konkretno preduzeto posle izlaganja o zatečenom stanju i radu prethodnih vlasti u Brusu, što je prezentovano na sednici SO Brus koja je održana 17. novembra 2020. godine, a možete pogledati OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE