SOBrus sala03191

Brus 30.10.2021. Nova sednica SO Brus zakazana je za 02. novembar 2021. godine (utorak) sa početkom u 12:00 časova, u maloj sali Centra za kulturu Brus.

Za ovu sednicu predložen je sledeći Dnevni red:

SOBrus najava1121a SOBrus najava1121b

Ova sednica je možda još jedna prilika da se građanima opštine Brus konačno predstavi najuži tim izvršne opštinske vlasti koji je imenovan 20. avgusta 2020. godine kao i da se konkretno čuju planovi i projekti koje je taj tim imao i radio nešto više od godinu dana od formiranja lokalne vlasti ali i da se čuju planovi za naredni period - sve u interesu građana opštine Brus.

Moguće je da će baš posle ove sednice biti konačno organizovana i konferencija za novinare kako bi zakonodavnoj i izvršnoj vlasti mogla da se upute pitanja o dosadašnjem radu, planovima, o planovima poslovanja i rada javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač SO Brus u tekućoj godini, naročito o planovima rada koji su izostali da budu prezentovani od strane direktora i VD direktora na sednici koja je održana 10. marta 2021. godine, o mnogo većoj transparentnosti u radu, zatim šta obuhvata i na šta se tačno odnosu izmena i dopuna dela dela Plana detaljne regulacije turističkog kompleksa Srebrnac na Kopaoniku u opštini Brus, kao i nešto više o Planu detaljne regulacije za delove građevinskog područija naselja Zlatari, Bogiše, Razbojna i Ravni, a posebno dokle se stiglo sa formiranjem Lokalne akcione grupe i ko je sve uključen u taj proces, na koji način i čije predloge se biraju VD direktori, šta je sve odrađeno od Kapitalnih investicija planiranih za 2021. godinu... I naravno da se čuju odgovori izabranih, imenovanih i postavljenih lica u lokalnoj samoupravi opštine Brus.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE