Brus PlanKapitalnihZa2022a

Brus 06.11.2022. Javna rasprava predloga Plana kapitalnih investicija Opštine Brus za 2022. godinu održana je u četvrtak 04. novembra 2021. godine u maloj sali Centra za kulturu Brus.

Javnoj raspravi predloga Plana kapitalnih investicija Opštine Brus za 2022. godinu je prisustvovalo je osamdesetak građana među kojima i pojedini odbornici SO Brus, kao i radnici Opštinske uprave Brus.
Predlog plana Kapitalnih investicija Opštine Brus za 2022. godinu predstavila je opštinska komisija u sastavu: predsednik komisije Valentina Milosavljević - predsednik opštine Brus, i članovi Vesna Lazarević - šef Odseka za finansije, planiranje i javne nabavke OU Brus, Novica Nešić - Glavni urbanista Opštine Brus, Milan Marjanović - JKP "Rasina" Brus i Nikola Zbiljić - predstavnik Kancelarije za lokalni razvoj Opštine Brus.

Prilikom predstavljanja Plana kapitalnih investicija Opštine Brus za 2022. godinu najavljeno je da će uskoro biti održana i Javna rasprava o predlogu budžeta Opštine Brus za 2022. godinu - koja je poslednji put održana 31. oktobra 2019. godine prilikom pripreme budžeta Opštine Brus za 2020. godinu.
N.Miljković

Predlog Plana kapitalnih investicija Opštine Brus za 2022. pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE