Kopaonik Srebrnac Gobelja

Javna prezentacija materijala nacrta izmena i dopuna Plana detaljne regulacije turističkog kompleksa "Srebrnac" na Kopaoniku i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja izmena i dopuna PDR na životnu sredinu biće održana 17. juna, u 12:00 časova, u sali za sastanke Opštinske uprave Brus.

Javni uvid u nacrt izmena i dopuna Plana detaljne regulacije turističkog kompleksa "Srebrnac" na Kopaoniku i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja izmena i dopuna PDR na životnu sredinu počeo je 31. maja i trajaće do do 29. juna 2022. godine, objavljeno je na sajtu OU Brus.

Organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, mogu da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

U toku trajanja javnog uvida pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade izmene i dopune dela plana, OU Brus - Odseku za urbanizam, građevinarstvo, inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine, zaključno sa 29. junom 2022. godine.

Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade izmene i dopune dela Plana mogu uticati na planska rešenja.

Javna sednica Komisije za planove najavljena je za 04. jul 2022. godine sa početkom u 13:00 časova.

Ovlašćeno lice od strane OU Brus - Odsek za urbanizam, građevinarstvo, inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine za davanje obaveštenja o javnoj prezentaciji je Marija Jakovljević, dipl. prostorni planer.
izvor:brus.ls.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE