SOBrus 260922

Brus 27.09.2022. Na jučerašnjoj sednici Skupštine Brus koja je održana u maloj sali Centra za kulturu Brus odbornici su odlučivali o ukupno 23 tačke dnevnog reda.

Na početku sednice usledila je dopuna predloženog dnevnog reda i usvojene su još dve tačke, odnosno predloga odluka - o pribavljanju zemljišta u javnu svojinu opštine Brus i izmeni i dopuni odluke o javnim parkiralištima na teritoriji opštine Brus. 

Odbornici su na ovoj sednici odlučivali o drugom rebalansu budžeta Opštine Brus za 2022. godinu koji je smanjen za približno 142.000.000 dinara, usvojili su Plan razvoja opštine Brus 2022 - 2029, razrešili dužnosti dosadašnje vd direktore Turističke organizacije i Javno komunalnog preduzeća "Rasina" i izabrali nove vd direktore za navedena preduzeća...

Kako je rečeno na sednici SO Brus pojedini infrastrukturni projekti biće preneti u 2023. godinu, i naredne godine, a prema odluci o izmeni odluke o javnim parkiralištima može se uskoro očekivati da počne naplata parkiranja u gradskom području Brusa, a možda i formiranje posebnog preduzeća.
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE