Brus PgrBrzeceKopaonik1122a

Javna prezentacija materijala izmena dela plana generalne regulacije za naselje Brzeće-Kopaonik celina 5 (istočna turistička zona) i dela celine 4 (južna turistička zona) održana je u Brusu 23. novembra 2022. godine.

Brus PgrBrzeceKopaonik1122b

Prezentaciju je održala dipl.inž.arh. Dragana Biga u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja:

Posle javne prezentacije pomenutog Plana,  još jednom je upućen poziv organima, organizacijama i javnim preduzećima koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata, da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima.
Takođe, pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi nosiocu izrade plana, OU Brus - Odsek za urbanizam, građevinarstvo inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine, zaključno sa 28. novembrom 2022. godine, a primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade Plana mogu uticati na plansko rešenje.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE