Brus sps1122a

Brus 17.12.2022. Opštinski odbor SPS Brus danas će prisustvovati Kongresu Socijalističke partije Srbije koji se održava u Beogradu a na kojem će biti izabrani predsednik SPS, članovi GO SPS, članovi Statutarne komisije SPS i članovi Nadzornog odbora SPS.

Cilj Kongresa je nastavak reformi i dalji razvoj partije sa jedinstvenim timom koji bi trebao da radi u najboljem interesu svih građana Srbije, navedeno je u saopštenju SPS.

Brus sps1122a1

Inače, OO SPS Brus pripreme za Kongres počeo je 20. novembra kada je održana izborna skupština na lokalu kojoj su prisustvovali podpredsednik SPS-a Branko Ružić i članovi GO SPS Zoran Anđelković i Đorđe Đoković.Tada je izabrano novo rukovodstvo na lokalu, predložen član GO SPS  i delegati koji će prisustvovati 11. Kongresu ispred OO SPS Brus i usvojen predlog za predsednika SPS

Brus sps1122c

Za predsednika Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Brusu izabran je Mitar Zdravić koji je tada najavio pojačane aktivnosti članova SPS na lokalu sa novom energijom, naročito mladih.

Brus sps1122e

Takođe naglašeno je i da se prilikom budućih aktivnosti u radu na lokalu neće odreći bogatog iskustva pojedinih starijih članova OO SPS Brus.

Brus sps1122d

Tom prilikom za člana Glavnog odbora SPS, ispred OO SPS Brus, izabran je Stefan Tanasković, delegati za 11. Kongres SPS: Mitar Zdravić, Stefan Tanasković, Aleksandar Jovanović, Jelena Arsenijević, Igor Mihajlović, Aleksandar Miljaković I Bojan Anđelić, dok je za predsednika SPS predložen Ivica Dačić.

Brus sps1122

Prisutni članovi OO SPS Brus sve odluke usvojili su jednoglasno - video prilog na linku OVDE
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE