SoBrus svecana0823a

Povodom Dana opštine Brus 2023 održana je svečana sednica Skupštine opštine na kojoj su dodeljena priznanja zaslužnim pojedincima, firmama i organizacijama za doprinos u razvoju i promovisanju opštine Brus. 

Zlatni grb Brusa, kao najviše opštinsko priznanje, prema odluci Skupštine opštine Brus dodeljen je Ani Brnabić, premijerki Vlade RS, za lično angažovanje i ogroman doprinos koji je Vlada Republike Srbije dala razvoju opštine Brus, trajno menjajući uslove i kvalitet života građana opštine Brus, i biće naknadno uručen.

SoBrus svecana0823b

Povodom Dana opštine Brus „19. avgust - Dan Preobraženja“ u znak priznanja uručene su PLAKETE:

  • Predragu Markoviću, direktoru kruševačke filijale NSZ - za kontinuiranu i rastuću podršku građanima opštine Brus u zapošljavanju i samozapošljavanju kroz mere Nacionalne službe za zapošljavanje.
  • JVP "Srbijavode" - za doprinos u borbi sa poplavama tokom januara i juna meseca ove godine i uređenju rečnih korita Graševke i Rasine radi sprečavanja budućihizlivanja
  • Radnicima JKP „Rasina“ Brus - za doprinos u borbi sa poplavama u januaru i junu mesecu ove godine, koji je podrazumevao prekovremeni, iscrpljujući i rizičan rad, radi zaustavljanja vodene stihije, spasavanja ljudi i imovine i sanaciji štete.
  • Zoranu Živadinoviću - za dugogodišnji predan i uspešan rad u službi građana opštine Brus

Dan pre održavanja svečane sednice, na bini u centru grada, dodeljene su zahvalnice zaslužnim pojedincima, firmama i organizacijama, nagrade uspešnim učenicima kao i posebne novčane nagrade protivgradnim strelcima.
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE