Brus izbori2023h

Predizborna kampanja za lokalne izbore u Brusu, koji će biti održani 17. decembra 2023. godine polako se zahuktava - održavaju se sastanci učesnika izbora i prikupljaju potpisi za predaju izbornih listi na lokalu.

Brus izboriSPS1123a

OO SPS je održao sastanak u subotu veče na kom je u uvodnom delu, koji je bio dostupan i novinarima, predsednik Mitar Zfravić najavio fer kampanju i saradnju sa onima koji budu shvatili da je opštini Brus potreban svaki građanin sa svojim sposobnostima i idejama kao i  zajedništvo, i ukoliko formiraju lokalnu vlast posle izbora, nastojaće da se angažuju stručna lica koja su bila na drugim listama. "Sve za Brus, Brus ni za šta!" ponovio je Mitar Zdravić, kao i monogo puta do sada od kada je predsednik OO SPS u Brusu, i time završio uvodno izlaganje, a potom je nastavljen radni deo sastanka.

Podsetićemo da je od proglašenja izbora pa do 12. novembra OIK Brus proglasila dve liste a prema najavama biće predate još tri liste , možda i četiri, pa i pet, do 26. novembra kada ističe rok za predaju listi.
N.Miljković

IZBORI 2023 na linku OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE