Brus izbori2023h

Predizborna kampanja za lokalne izbore u Brusu, koji će biti održani 17. decembra 2023. godine, uskoro ulazi u drugu polovinu a za sada su od strane OIK proglašene dve izborne liste dok su u pripremi predaje još nekoliko.

Kako smo uspeli da saznamo potpise za predaju listi prikupili su grupa građana "Dr Duta", zatim "Koalicija Zavetnici - POKS - Novi DSS", kao i "Jedinstvena Srbija", dok je u procesu prikupljanja potpisa Koalicija "Demokratska stranka - Srbija protiv nasilja". Prema nekim nezvaničnim informacijama u najavi su još dve liste koje prikupljaju potpise a nije isključeno da će biti još iznenađenja do 26. novembra kada je i rok za predaju izbornih listi

Brus OoJS1123c

Prilikom današnjeg obilaska kancelarija pojedinih grupa građana i stranaka, koje pripremaju predaju izbornih listi za lokalne izbore u Brusu, u sedištu OO Jedinstvene Srbije u Brusu rekli su da i pored "otežanih" uslova tj nemogućnosti da overavaju potpise građana na terenu uspeli su da prikupe više nego dovoljan broj potpisa, i dodali da su pojedini građani imali neprijatnosti posle potpisivanja podrške njihovoj listi za lokalne izbore.

Podsetićemo da je od proglašenja izbora pa do 21. novembra OIK Brus proglasila dve liste, prvu 03. novembra i drugu 07. novembra, dok rok za predaju listi ističe 26. novembra u ponoć.
N.Miljković

IZBORI 2023 na linku OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE