Brus panorama0920

Brus 29.11.2023. Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Republike Srbije Aleksandar Martinović posetio je u toku jučerašnjeg dana opštinu Brus, prenosi više medija.

On je tom prilikom obišao selo Vlajkovce u kom je asfaltiran put u zaseoku Đorđevići u dužini od 1440 metara zahvaljujući sufinansiranju Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu u iznosu od 10 miliona dinara.

Tokom posete opštini Brus ministar Martinović je opštinskoj upravi donirao 20 laptop računara i obišao gazdinstvo Petrović u selu Igroš koje se bavi proizvodnjom i preradom voća , navodi se u objavi medija.

Ovo je bila još jedna zvanična poseta ministara iz Vlade Republike Srbije za koju nije bilo najave od strane Opštine Brus pa su mnogi građani ostali uskraćeni da se susretnu sa ministrima i eventualno popričaju o aktuelnim temama, kažu svoje mišljenje, daju predloge... U prethodnom periodu opštinu Brus posetili su ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković dva puta, ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek... ali bez adekvatne najave kako bi što veći broj stanovnika opštine Brus bio u prilici da se susretne sa ministrima u Vladi Republike Srbije.

Iskreno se nadamo da će donirani laptop računari ubuduće doprineti efikasnijem I transparentnijem radu lokalne samouprave.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE