Bruskakuca010815

Na drugoj sednici SO Brus koja je održana 13. juna 2016. godine prisutni odbornici sa liste "Nova Srbija - Milutin Jeličić Jutka" podržali predloženu inicijativu za prodaju Bruske kuće na Kopaoniku, na lokaciji Jaram.

Prisutni odbornici SNS i SPS bili su protiv te odluke a jedini za diskusiju na ovu temu javili su se odbornik SNS Slobodan Vidojević i zamenik predsednika opštine Brus Aranđel Stojković. 

Slobodan Vidojević je rekao da će biti velika greška ako se proda Bruska kuća na Kopaoniku i da će to veoma loše uticati na razvoj turizma opštine Brus i pozvao odbornike da razmisle da li će da glasaju za ovi odluku igde stavljaju budućnost opštine Brus. Zamenik predsednika opštine Brus Stojković rekao je da ovu inicijativu ustvari treba posmatrati kao inicijativu da se vidi šta se može dobiti na tržištu. N.Miljković foto:arhiva


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
P. 249179345
Ljudi ovi bruski seljani sa brda, navikli samo na tuđe , žene, drugi da radi za njih, da otimaju , kradu, lažu, da ih drugi prosvetli pa da za njega laju (misleći da rade neko pametno delo , a ustvari prodaju dušu, moral ali navikli oni to , samo zavisi koliko dobiju za svoje usluge), još malo pa paćenici će da misle da vode poreklo od Engleske kraljevine, jer prvi urade nešto, ali nije bitan ishod. Pohlepa, bahatost, raskalašnost , laži, gluvoća ubiće ih . Sami sebe će da pokopaju, a narod, ostalo je još malo potomaka ove neprosvećene sredine koji znaju , ali obećao da će da da pa da glasaju svi iz kuće. Naša jada......Kako tako uspešna vlast nema 15 radnika da bi pokrenula razvoj turizma i to opština sa neviđenim projektima npr, etno jelima. Kad god se kapital prodavao to nije bilo iz dobrih razloga.
| 5 0
Mara 249686854
Gospoda iz vlasti neka lepo prodaju svoju imovinu kad su nas sve lepo zaduzili. Bruka i sramota,ali glasali ste,gospodo...tacnije prodavali ste se za 1000dinara i prikolicu peska,a sad lepo gledajte i uzivajte.
| 5 0
Mirko 250144406
Glasali ste, gledajte
| 14 -1
F. 250159115
Zameniku predsednika rodom iz Kocina bi bilo najbolje da se sakrije u misju rupu.Ali...i tu bi bio vidjen.
| 12 -1
Saša 250172493
Mogli bi da probaju i zgradu Opštinske uprave Brus da ponude na prodaju, da vide šta bi dobili, sa obzirom, za razliku od "Bruske kuće", da je okrečena, sa novom kvalitetnom stolarijom, dobrom lokacijom, kompletnom opremljenošću čak i u kadrovskom smislu...
| 15 -1
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE