logo brusonline11.08.2015. -Sutra se navršava 140 dana vlasti nove Koalicije u Brusu koja je sastavljena od odbornika NS, odbornika DS i pojedinih odbornika koji su bili i u predhodnoj vlasti: JS, GG, URS, DSS... 

Za 140 dana vlasti trebalo je dosta toga da se promeni na bolje jer polovina sadašnje Koalicije  je činila prethodnu vlast i sigurno zna gde se grešilo.

Veoma je zanimljiva konstatacija predsednika i odbornika NS da je prethodna vlast slabo radila ili nije ništa konkretno uradila ali pri tome zaboravljaju da je polovina te prethodne Koalicije sada sa njima u vlasti. 

Nadamo se da će sutra, 12. avgusta 2015. godine neko iz sadašnje Koalicije izaći i reći šta je konkretno urađeno za proteklih 140 dana, zašto to nije urađeno u prethodnom periodu i šta je ispravljeno u radu prethodne Koalicije "Svi za Brus". 

Najpre bi trebalo da se oglase funkcioneri i odbornici iz sadašnje vlasti koji su u vlasti od 07. juna 2012. do danas i kada već nisu iskoristili šansu za skupštinskom govornicom da sada kažu građanima šta je bio problem i zašto nisu mogli bolje raditi u periodu do 24. marta 2015. godine a sada mogu. 

Zanimnjivo je da se nastavilo sa gomilanjem funkcija odbornicima a po statutu Opštine Brus "odbornik ne može biti zaposlen u Opštinskoj upravi i lice koje imenuje, odnosno postavlja Skupština opštine u Organima opštine, preduzećima i ustanovama čiji je osnivač." pa tako odbornici ne mogu biti predsednici MZ, ne mogu biti birani u UO i NO ustanova i preduzeća čiji je osnivač Opština Brus... 

Građani očekuju da se neko iz nove Koalicije pojavi sutra, 12. avgusta 2015. godine, u medijima i iznese izveštaj o radu u prethodnih 140 dana a možda bi najbolje i najrealnije bilo da to uradi zamenik predsednika Opštine Brus, koji je kao odbornik i sada zamenik predsednika opštine, na vlasti je od 07. juna 2012. godine i sigurno najbolje i najrealnije zna da kaže šta nije bilo dobro u radu prethodne Koalicije i šta je urađeno za 140 dana najnovije Koalicije, odnosno "od kada su oni na vlasti"?  

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE