Savici5 0717

Odgovor na pitanje "Da li će opština Brus uskoro nastaviti radove na izgradnji kuće za porodicu Savić?" potražili smo od Miloša Azdejkovića pomoćnika predsednika opštine Brus zadužen za investicije i nekadašnji direktor JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus.

" Završena je prva faza koju je započela JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus i uskoro će se nastaviti radovi na izgradnji kuće za porodicu Savić. Materijal za izgradnju je finansirala NVO EHO iz Novog Sada a učešće opštine u prvoj fazi gradnje bilo je izvođenja radova. Pre početka svih radova Opština Brus je obezbedila plac kao i potrebne priključke.
U nedavnoj poseti NVO EHO opštini Brus postignut je dogovor da se nastave radovi i da se doniraju sredstava što se tiče stolarije. Ima ideja da se uporedo sa nastavkom završnih radova oformi Fond za pomoć porodici Savić.
Nadam se da će završni radovi početi veoma brzo i da će se porodica Savić useliti u novi dom pre zime - rekao je Miloša Azdejkovića pomoćnika predsednika opštine Brus zadužen za investicije.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE