SOBrus 11 131017

Kako je rečeno na 11. sednici SO Brus, koja je održana 13.10.2017. godine, uskoro će biti postavljen video nadzor u užem centru Brusa radi povećanja bezbednosti u saobraćaju i sigurnosti građana.

Tokom diskusije dopunske tačke Dnevnog reda "Predlog za zoniranje mesta u Brusu koja su predviđena projektom i dopunama glavnog projekta horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije i opreme i studije stacionarnog saobraćaja u Brusu", koju je predložila odbornička grupa SNS, predlagač ovog projekta nije bio prisutan da pojasni o čemu se zapravo radi pa su diskusiju uglavnom vodili Slobodan Vidojević, odbornik SNS i Milutin Jeličić, predsednik opštine Brus i odnedavno član SNS.
Odbornici SO Brus su dobili materijal na dva lista iz kojih nije moglo mnogo toga da se vidi ali su ipak usvojili ovaj predlog sa 22 glasa ZA, jednim protiv i bez uzdržanih.

Zoniranje SO Brus 1017a Zoniranje SO Brus 1017b

Za sada se ne zna koliko će ukupno kamera biti postavljeno i da li će neke biti povezane sa radarskim sistemom za merenje prekoračenja brzine.Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Posmatrač. 71772518
Kazimo i naucimo predsednika Saveta osnovama gramatike.Dakle sta se i kada pise velikim,i malim slovima.Kao dokaz neznanja i nepiznavanja iste,imate u štampanom obliku i dotični predmet sa potpisom,svojeručnim.
| 1 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE