SOBrus18 231118

Na 19. sednici SO Brus koja je zakazana za 18. decembar 2018. godine u 11:00 časova pred odbornicima lokalnog parlamenta naći će se 16 tačaka dnevnog reda, a svakako će najvažnija biti 5. tačka - Predlog Odluke o budžetu opštine Brus za 2019. godinu.

Kako izgleda predlog budžeta za 2019. godinu najverovatnije većini građana nije poznata jer koliko je poznato ni ovaj put se nije vodila javna rasprava o Predlogu budžeta opštine Brus za 2019. godinu kako bi građani imali priliku da svojim predlozima i eventualnim sugestijama naprave budžet po svojoj meri u cilju razvoja i ekonomskog prosperiteta prema stvarnim potrebama.

Možda će neko i reći da je bilo javne rasprave o budžetu opštine Brus za 2019. godinu pa iako je bilo o tome je raspravljao veoma mali broj građana.

Uostalom nadamo se da će na sednici SO Brus predlagač detaljno obrazložiti budžet opštine Brus za 2019. godinua i da će svi odbornici aktivno učestvovati u raspravi kako bi izglasali najfunkcionalniji budžet koji bi zadovoljio potrebe većine građana opštine Brus.

Dok se očekuje usvajanje budžeta opštine Brus za 2019. godinu pogledajte kako je proteklo usvajanje budžeta za 2018. godinu:


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE