SOBrus21 020419

Brus,02.04.2019. Na današnjoj sednici SO Brus konstantovana je ostavka predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića a time i ostavka zamenika predsednika Opštine Brus kao i članova Opštinskog veća.

Predsednik SO Brus je, u ime odborničke grupe SNS i svoje lično ime, za novog predsednika Opštine predložio odbornika Sašu Miloševića koji je za svoje najbliže saradnike predložio lica koja su bila na tim funkcijama i pre smene prethodnog predsednika opštine Brus -  za zamenika je predložio Jasminu Savić, kojoj je na istoj sednici vraćen odbornički mandat, a za članove Opštinskog veća Mirčetu Miljkovića, Mikicu Pršića, Snežanu Tomić, Milicu Janić i Predraga Obradovića.

SasaMilosevic Brus0204191

Po obavljenom tajnom glasanju predsednik Skupštine opštine Brus, dr Miroslav Panić, konstantovao je da je novi predsednik Opštine Brus Saša Milošević, zamenik predsednika Jasmina Savić dok su članovi Opštinskog veća Snežana Tomić, Milica Janić, Mirčeta Miljković, Mikica Pršić i Predrag Obradović.
Novoizabrani predsednik Opštine Brus Saša Milošević je veterinarski tehničar, rođen januara 1969. godine i živi u selu Strojinci. Zaposlen je u Veterinarskoj stanici Brus doo od 1987. godine. Oženjen je i otac dvoje dece.


Ispred zgrade Centra za kulturu Brus, gde je održavana današnja sednica SO Brus, bio je organizovan protest na kom su osim građana bili prisutni i Boško Obradović, Dragan Đilas, Borko Stefanović...

BrusProtest CZK020419

Uskoro opširniji izveštaj o toku današnje sednice SO Brus kao i protestima ispred zgrade Centra za kulturu Brus...


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE