SOBrus21 020419

Sednica Skupštine opštine Brus koja je održana 02. aprila 2019. godine izazvala je veliko interesovanje javnosti u Srbiji jer je na dnevnom redu bila tačka usvajanja ostavke predsednika opštine Milutina Jeličića i izbor novog rukovodstva.

Ovu sednicu Skupštine opštine Brus obeležilo je i prisustvo većeg broja TV ekipa ali i pristalica Saveza za Srbiju koji su predvođeni svojim liderima zahtevali izglasavanje smene predsednika opštine Brus Milutina Jeličića.
Na sednici je usvojena ostavka Jeličića - za novog predsednika je izabran Saša Milošević, veterinarski tehničar, a izabrano je i novo tj. "staro" rukovodstvo opštine - zamenik predsednika opštine i članovi Opštinskog veća - i na te funkcije su izabrana lica koja su te dužnosti obavljala i pre usvajanja ostavke sada već bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića.
Kako je protekla 21. sednica SO Brus pogledajte u video snimku:


Dok je trajala 21. sednica Skupštine opštine Brus ispred zgrade gde se održavala sednica bili su okupljeni građani i lideri Saveza za Srbiju koji su zahtevali da se usvoji ostavka predsednika opštine Jeličića, i kada su čuli da je ostavka usvojena prošetali su ulicama Brusa:

I posle svega nameće se pitanje "Da li će smena jednog funkcionera, na najvišem položaju u lokalu, nešto drastičnije promeniti ako sistem ostaje isti, kao i isti funkcioneri, ili su to samo tzv. kozmetičke promene?". Odgovor na to pitanje pokazaće vreme pred nama.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE