SOBrus23 08193

Na sednici SO Brus održanoj 16. avgusta 2019. godine odbornici su odlučivali i o predlogu Odluke o dodeljivanju priznanja povodom obeležavanja i proslave Dana opštine Brus - 19. avgust 2019. godine.

Na svečanoj sednici SO Brus 19. avgusta u 12:00 časova biće dodeljena priznanja i nagrade zaslužnim građanima opštine Brus kao i pojedincima i ustanovama van Brusa koji su pomogli u razvoju i afirmaciji opštine u proteklom periodu.
Pred odbornicima je bio i radni materijal sa predlozima Komisije opštine Brus koja je odlučivala o dodeli opštinskih priznanja za 2019. godinu

SOBrus predlognagrade08191 SOBrus predlognagrade08192

Kako je protekla tačka dnevnog reda o opštinskim priznanjima opštine Brus za 2019. godinu pogledajte u video snimku:Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Sta 354d
Sta je bre ovo??! Kakva je ovo glupa sala?
| 1 0
Aleksandar M. 354d
Svaka čast školi u Razbojni, ali šta je sa drugim školama, hoćete da kažete da OŠ "Jovan Jovanović Zmaj i ostale bruske škole nisu doprinele u protekloj godini obrazovanju i vaspitanju svojim rezultatima i zalaganjima ?!
Ko sačinjava tu komisiju?
Ko se drznuo da tako olako izdvoji pojedince i zaboravi druge?
| 10 -1
Milica. 354d
P.S. Molim administratora sajta,da nas upozna sa imenima clanova komisije koja je odlucivala o dodeli ovih tzv.priznanja.Ko su clanovi komisije poimenicno?
| 15 -1
Milica. 354d
Sram vas bilo.Vi polemisete o dodeli plakete drzavnom prvaku,a dodeljujete iste raznoraznim anonimusima!!! Od njih niste bolji,dokazaste u videu.
| 15 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE