SoBrus25a 120220

Odborničke grupe koje su formirane na  25.sednici SO Brus, koja je održana 12. februara 2020. godine, kada je određeni broj odbornika istupio iz odborničke grupe „SNS Aleksandar Vučić“ formiravši dve nove odborničke grupe – Za savremeni Brus i Za moderan Brus izgleda da su formirane za predstojeće izbore. 

Posle obaveštenja predsednika SO Brus na pomenutoj sednici SO Brus da je određeni broj odbornika istupio iz OG "SNS Aleksandar Vučić" i da su osnovane nove odborničke grupe "Za savremeni Brus" i "Za moderan Brus" usled promene na političkom planu nije došlo do konsultacija šefova odborničkih grupa kojih je u tom trenutku bilo četiri u SO Brus.
Posle objavljivanja Službenog lista opštine Brus, na zvaničnom sajtu opštine, može se videti da su sve 4 odborničke grupe dale predloge za imenovanje Opštinske izborne komisije u stalnom sastavu:

Odbornicke Izborna1 Odbornicke Izborna2

Iako su pojedini građani posle vesti da su formirane nove odborničke grupe i da će time biti zaustavljena pojedina dešavanja i da će opština Brus konačno krenuti putem napretka izgleda da su odborničke grupe formirane iz drugih razloga jer nijedna odbornička grupa, nije sazvala konferenciju za medije ili izdala zvanično saopštenje, pa ni OO SNS Brus.
Šta je pravi razlog formiranja odborničkih grupa u SO Brus pokazaće vreme a najverovatnije i predstojeći izbori u aprili mesecu 2020. godine.
Kako je proteklo formiranje odborničkih grupa na 25. sednici SO Brus pogledajte OVDE
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE