SPS OOBrus640

OO SPS Brus izdao je saopštenje povodom predizbornih aktivnosti tokom februara meseca 2020. godine koje prenosimo u celosti:

"Socijalistička partija Srbije Brus, je od 01. februara 2020. godine počela sa radom na predizbornim aktivnostima. Kao najbitnije stavke dosadašnjih aktivnosti izdvajaju se:
- Formiranje Izbornog štaba Socijalističke partije Srbije Brus.
- Socijalistička partija Srbije Brus, u predizboirnoj kampanji će insistirati i svoj program bazirati na promovisanju i pružanju šansi novim, mladim kadrovima koji u pređašnjim izbornim akcijama nisu imali adekvatnu šansu da iskažu svoj pun organizacioni potencijal i kapacitet.
- Približavanje stavova i postizanje preliminarnog sporazuma sa koalicionim partnerom na republičkom nivou „Jedinstvenom Srbijom“, tako da na predstojećim lokalnim izborima ove dve političke snage će nastupati zajedno u koaliciji na lokalu.
- Kao rezulatat dosadašnjeg rada, Izborni štab Socijalističke partije Srbije Brus, je na sastanku koji je održan u nedelju 23. februara 2020. godine jednoglasnom odlukom Izbornog štaba i prisutnog građanstva pokrenuo Peticiju sa šest najbinijih tačaka,  koja će po prikupljanju potpisa biti poslata svim navedenim institucijama. Zainteresovano građanstvo Peticiju može da potpiše radnim danom od 10 – 17h do nedelje 01. marta. 2020. godine, u prostorijama Socijalističke partije Srbije u Brusu.
Tekst peticije u prilogu"


Peticija:
SPSBrus peticija022020


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE