Brus,06.08.2013. - OO SNS Brus je pre izbora obećavao da će posle njihovog dolaska na vlast u Brusu, sve biti bolje... Investitori... Nova radna mesta... Ispitivanje rada predhodne vlasti... Vrlo malo ispunjeno, ili ništa, od obećanog.

OO SNS Brus se utopio u lokalno sivilo.

Nešto ili neko ih koči da naprave bolje rezultate i ispune obećanja. Ako nastave ovako da rade neko može da pomisli da su na položaje i funkcije došli da bi samo oni zaradili a na kraju izgubiće mnogo više.

Većina građana Brusa je bila poneta euforijom posle Đurđevdanskih izbora da će se nešto promeniti na bolje. Obećanja, obećanja...

Svi znaju da je preko noći konstruisana Koalicija (SNS – 7 odbornika, URS - 2, SPS -2 , DSS - 2, GG Probraženje - 2) i formirana nova vlast u Brusu. Ta Koalicija je samu sebe nazvala "Svi za Brus". A ostali građani koji nisu u Koaliciji? Ispada da ih Koalicija tretira da NISU ZA BRUS???

Odmah posle formiranja Koalicije krenulo se u osvajanje fotelja, privilegija i stranačkog zapošljavanja ne vodeći računa o poštovanju Zakona o borbi protiv korupcije i sukobu interesa.

I sve su to aminovali članovi OO SNS u Brusu.

Iako su dva glavna čoveka (trenutno) u opštini bili ili su još pod istragom, kako je pisala dnevna štampa, zbog mogućih malverzacija to nije smetalo OO SNS da ih podrže i glasaju za njih kako bi došli na vlast.

Kada OO SNS u Brusu održava svoje redovne i vandredne sednice, da li se zapita, da li prati i da li može da isprati akcije svojih lidera u borbi protiv korupcije?

Možda su za nekog diskutabilni i troškovi za ugostiteljske usluge koje su napravila 4 funkcionera Opštine Brus za godinu dana - 3.000.000,00 dinara.

Iako je ovakvo stanje u Opštini Brus - haotično, OO SNS Brus to mirno posmatra i saučestvuje u svemu tome.

Zato se nadamo da će promene u redovima SNS koje su najavili g-din Vučić Aleksandar i g-din Gašić Bratislav obuhvatiti i OO SNS Brus. Kao i sadašnju Opštinsku vlast u Brusu. Time bi vratili veru građanima Brusa u bolje sutra a sebi i svojoj stranci podigli rejting, ne samo u lokalu već i šire.

Ako OO SNS Brus nema kadrova u svojim redovima trebali bi da nađu rešenje. Da ne budu sujetni već da pozovu ljude van SNS-a koji hoće i znaju da rade odgovarajući posao kako bi svi zajedno došli do pozitivnih rezultata i u pravom smeru pokrenuli Brus.

Da li će biti rekonstrukcije opštinske vlasti u Brusu?
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE