PDR Srebrnac122015

U toku je javni uvid u izmene i dopune Plana detaljne regulacije lokaliteta Srebrnac, odnosno prostorne celine 7, na Kopaoniku koji će trajati do 28. januara 2016. godine.

Javna prezentacija materijala i izrade izmena i dopuna plana detaljne regulacije lokaliteta Srebrnac prostorna celina 7 biće održana 18. januara 2016. godine u 12:00 časova, u sali za sastanke Opštinske uprave Brus.

Sva zaiteresovana fizička i pravna lica mogu mogu dostaviti primedbe i sugestije na izmenu i dopunu PDR Srebrnac, odnosno prostorne celine 7 na Kopaoniku, u toku trajanja javnog uvida isključivo u pisanom obliku na pisarnici organa lokalne samouprave ili nosiocu izrade JP Direkciji za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus, ul. Kralja Petra Prvog br. 120 zaključno sa 29. januarom 2016. godine.

Javna sednica komisije za planove održaće se 05. februara 2016 godine sa početkom u 12 časova u sali opštinske uprave Brus.

JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju Brus organizuje javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, kao i efektima planiranja.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Ivan Fišić 257024128
Do sad smo imali sreće, za razliku od Raške i zapadnog sliva Kopaonika vodotoci bruske strane su, makar u izvorišnom delu, ostali gotovo netaknuti. Molim, nisam video PDR Srebrnca, ali molim da se obrati posebna pažnja na deo koji se odnosi na transport otpadnih voda i otpada. sačuvajmo bar deo nekadašnjeg sjaja Kopaonika.
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE