Judo080216 01
Pre nekoliko dana JK Brus podelio je svojim članovima sportsku opremu - kimona  kako bi mogli još uspešnije da se takmiče u narednom periodu. Inače, članovi i takmičari džudo kluba Brus nastavljaju uspešnu tradiciju osvajanja medalja na takmičenjima pa i u 2015 godini imali zapažene rezultate.

Judo080216 02 Judo080216 03
DELJANIN MINA i OBRADOVIĆ SARA najbolje poletarke centralne srbije i već treću godinu najbolje poletarke u svojim kategorijama.
MARKOVIĆ J KRISTINA i BOŽANOVIĆ EMILIJA osvojile su dve srebrne medalje na prvenstvu države za mlađe pionirke u Požarevcu, a osvojeno je i 12 medalja na prvenstvima države u svim uzrastni kategorijama oba pola.

Na Školskom prvenstvu Srbije, srednje škole, BUKOVAC MILICA  je osvojila III  mesto, DžAMIĆ BRANKA III mesto i VUČKOVIĆ VELJKO II mesto, dok je u kategoriji osnovnih škola, 5-8 razred, MARKOVIĆ KRISTINA osvojila II mesto.

Predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić, uručio je sportsku opremu, na predlog trenera JK Brus, takmičarima čija oprema nije zadovoljavala kriterijume po takmičarskim propisima.

BrusONLINE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE