Stadion140816

Brus 11.04.2021. Fudbalski klub Kopaonik pretrpeo je visok poraz u utakmici 21. kola Zone Zapad na gostovanju u Ćupriji. Ekipa Morava 1918 pobedila je Kopaonik rezultatom 5:2 čime je učvrstila 3. mesto na tabeli i približivši se Kopaoniku na samo dva boda razlike.

Iako rezultat na prvi pogled govori o visokom porazu "Vukova" iz Brusa ipak igra na terenu bila je ravnopravnija , a Brusjani su propustili par izuzetnih prilika. Strelci za FK Kopaonik bili su: Vilimonović i Vidojević.
Kopaonik je igrao u sledećem sastavu: Nikolić, Bučić, Živanović, Vidojević, Nikolić, Burgić, Čukuranović, Vilimonović, Makragić, Vukojević, Milisavljević, a šansu da igraju dobili su Đokić, Planiničić i Knežević.

Oscilacije u igri FK Kopaonik su najverovatnije posledica dešavanja u klubu usled finansijske neizvesnosti što se odrazilo na igrače koji uprkos svemu pokušavaju da odigraju najbolje što mogu ali izgleda da su zabrinutost i pritisak u pojedinim trenucima veliki.

Kopaonik trenutno zauzima 2. poziciju na tabeli Zone Zapad a već u sredu, 14. aprila, na svom terenu dočekuje ekipu Bošnjana kada će "Vukovi" iz Brusa imati priliku da zabeleže novu pobedu.
ŽM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE