Smudjiada21 01

Brus 04.05.2021. Prvomajski uranak 2021 godine okupio je ribolovce iz Brusa, Aleksandrovca i okoline na jezeru Ćelije kako bi održali interno takmičenje, koje više za cilj ima druženje nego nadmetanje.

Kao i svake prethodne godine "Smuđijada 2021" održana je tradicionalno 1. maja na jezeru Ćelije i ovaj put je okupila 5 ekipa po dva člana. Dan je bio vetrovit i ne baš idealan za ribolov a bilo je i ribolovačkih pehova - otkačinjanja većih primeraka smuđa.

Posle starta u 05:00 časova i pecanja do 11:00 časova usledilo je merenje ulovlje ribe i proglašenje pobednika.

Smudjiada21 03 Smudjiada21 02

Prvo mesto sa ulovom od 2,1 kg osvojila je ekipa iz Gornjeg Stupnja koju su činili Slaviša Stanković i Vlada Cvetković, drugo mesto su osvojili Nikola Obradović i Goran Vesić, treće mesto su osvojili nekadašnji igrači FK Kopaonik Marjan Mihajlović i Zoran Starinac. Četvrto i peto mesto su zauzeli Rajko Ristić i Rade Nikolić u jednoj ekipi a Bata Mitrović Guga i Aca Čajić u drugoj ekipi koji su ujedno imali i otkačinjanje najvećih smuđeva i da su kojim slučajem uhvaćeni doneli bi im prvo mesto.

Ono što je najbitnije tradicija se nastavlja i za naredni Prvi maj je zakazano novo druženje i nova ribolovačka uzbuđenja.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE