GiroDItalia AKontadorNMT0521

Eurosport i Global Cycling Network (GCN) fanovima širom sveta predstavljaju Giro d’Italia 2021, prvu biciklističku trku u ovoj sezoni u okviru prestižnog Grand tura.

GiroDItalia NMT0521a

Sa tradicijom dugom više od jednog veka Điro d’Italija je postala jedna od najčuvenijih biciklističkih trka, a gledaoci će moći da uživaju u ekskluzivnom prenosu na kanalu Eurosport 1, od subote, 8.maja. Sve etape, ukupno 21, Eurosport će prenositi uživo.

Direktor za biciklizam na Eurosportu i GCN-u, Gaj Vojsen najavljuje najbolje iskustvo praćenja ove trke do sada.

„Naše izveštavanje imaće priliku da prate gledaoci iz Evrope, SAD-a i Japana. Kao pravi dom biciklizma, radujemo se što ćemo iskoristiti naše mogućnosti i predstaviti ovaj značajan sportski događaj milionima putem naših kanala i platformi.“

GiroDItalia NMT0521c

Eurosport i GCN su najavili i produženje partnerstva sa dvostrukim pobednikom Điro d’Italija Albertom Kontadorom. On će doneti stručni uvid, analizu i preneti svoje iskustvo gledaocima širom sveta, komentarišući ključne etape za španski Eurosport.

GiroDItalia AKontadorNMT0521b

Kontador je izjavio da je presrećan što će i dalje učestvovati u prenosu najboljeg svetskog biciklizma na Eurosportu i nada se da će i gledaoci uživati kao i on.

Publika će dodatnu priliku za uživanje imati kroz Eurosportov podkast „Bredli Vigins šou“.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE