AC finaleZJI2021

Aleksandrovac 05.07.2021. Nakon tri dana sportskih takmičenja (od petka do nedelje) u Mitrovom Polju sinoć završene 48. „Župske julske igre“, na kojima je prodefilovalo više od hiljadu sportista Župe i Rasinskog okruga. Najboljim ekipama i pojedincima uručeni su pehari, dresovi, diplome i druge vredne nagrade.

Predsednik opštine Aleksandrovac dr Mirko Mihajlović, njegov zamenik Dejan Marković i direktor TO Aleksandrovac Vladimir Rašković uručili su nagrade i medalje.

Pobednici su, po disciplinama, sledeći takmičari i ekipe:
Šah
Najbolji je bio RODOLjUB VUKOJIČIĆ, drugo mesto zauzeo je GORAN DANILOVIĆ, dok je treći bio NEBOJŠA ŽIVADINOVIĆ. U ženskoj konkurenciji prva je bila JULIJA PETROVIĆ, druga je bila ANA RADMANOVAC, dok je treće mesto zauzela MAGDALENA PETROVIĆ.

Stoni tenis
Prvi je bio BRANISLAV SMILjKOVIĆ, drugi NIKOLA VULETIĆ, dok je GORAN DANILOVIĆ zauzeo treće mesto. U ženskoj konkurenciji prva je bila ZORANA PAVLIČEVIĆ, srebrnu medalju osvojila je ISIDORA RADIČEVIĆ, a bronzanu LARA DOBRIČIĆ.

Plivanje
Najbolji plivač na Igrama je NIKOLA GAČIĆ, drugo mesto osvojio je LUKA PRŠIĆ, dok je treći bio UROŠ PLjAKIĆ. Najbolja plivačica je VANjA RAJČIĆ, druga je bila VARJA TOPALOVIĆ, dok je treće mesto osvojila TIJANA MIHAJLOSKI.

Narodna nadmetanja
Narodna nadmetanja bila su posebno zanimljiva. LjUBINKO KOČINAC osvojio je prvo mesto u bacanju kamena s ramena, drugi je bio BOJAN ILIĆ, dok je treći NIKOLA TATIĆ.
U nadvlačenju konopa prva je bila ekipa ARBAT FRUITS LEPENAC, drugi LAĆISLED, dok je treća bila GAREVINA.

Basket 3x3
U basketu (3 x 3) ekipa 3 x 3 KRUŠEVAC osvojila je prvo mesto, BADNjAK ALEKSANDROVAC je bio drugi, PIN – BET ALEKSANDROVAC treći.

Odbojka na pesku
U odbojci na pesku (žene) prva je bila ekipa O.K. BEOGRAD, drugo mesto osvojila je ekipa SREĆKOVA, dok je treća bila 10. AVGUST.
NAPADAČI su bili prvi u odbojci na pesku (muškarci), drugo mesto zauzeli su OMLADINCI dok su treći bili ŽELjINSKI BISERI 2.

Odbojka
U odbojci (žene) Ž.O.K. „ŽUPA“ je osvojila zlato, O.K ŽUPA su bili drugi, a treće mesto zauzele su O.K. KOPAONIK – BRUS.

Mali fudbal
U malom fudbalu – godište 2006/2007 (kadeti), prvo mesto osvojila je ekipa ŽUPA, ZEGA TAKSI je osvojio srebrnu medalju, dok je METAK bio treći.
Kod petlića, najbolji su bili ORLIĆI 2009, drugo mesto ORLIĆI 2010, dok su se trećim mestom zadovoljili ORLIĆI 2011.
Mali fudbal, u konkurenciji seniora, najbolje igra ekipa DVA BRATA – ROGAVČINA, ARMATURE su osvojili drugo mesto, dok je treće mesto osvojila ekipa DAŠNICE.

Inače, razloga za zadovoljstvo i nezaboravni provod u Mitrovom Polju imali su kako takmičari, tako i mnogobrojni posetioci ove manifestacije. Svi oni su izrazili želju da se dogodine vide i druže u Odmaralištu Crvenog krsta, koje im je pružilo neizmerno gostoprimstvo.
izvor i foto:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE