MatejaDjordjevic FKPartizan0721

Razbojna 16.07.2021. Osamnaestogodišnji Mateja Đorđević nedavno je potpisao sa FK Partizanom profesionalni ugovor na tri godine. Ovaj mladi i talentovani fudbaler rođen je u Razbojni 2003. godine gde je završio osnovnu školu.

Počeo je da trenira fudbal sa 11 godina u Školi fudbala Duel u Kruševcu i ubrzo je prešao u FK Napredak. Trenirajući za FK Duel i kasnije za Napredak putovao je iz Razbojne na treninge, a po upisu u srednju školu seli se u Beograd, zbog škole. Na preporuku trenera Vladimira Ješića priključuje se omladinskoj školi FK Partizan i postaje stipendista ovog kluba.

Mladi štoper Mateja Đorđević je i standardni član omladinske reprezentacije Srbije a šira javnost ga je bolje upoznala tokom pripremnog perioda FK Partizan u Sloveniji, gde je pošao na poziv trenera Stanojevića, pokazao odličnu igru a po povratku sa priprema sačekao ga je profesionalni ugovor na tri godine.

„Zahvalan sam, pre svega, treneru Stanojeviću, kao i svima u klubu, na ukazanom poverenju. Meni, kao i svim mladim igračima, mnogo znači kada vidimo da neko u nama prepoznaje talenat, želju za radom i prvenstveno radi sa nama. Hvala i treneru Brnoviću, čitavom stručnom štabu i saigračima na svakom minutu koji su proveli sa mnom na terenu i van njega, živeći isti san - Partizan!” rekao je Mateja Đorđević

Ako se možda pitate ko je Mateja Đorđević upoznaćete ga posle odgledanog video priloga u kom FK Partizan i Mateja predstavljaju svoju fudbalsku priču!VM, izvor i foto partizan.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE