LazarGavrilovic01

Brus 26.01.2022. Da je Brus jedan od rasadnika golmana u 21. veku pokazuju primeri Matije Gočmanca i Nemanje Markovića a taj niz  nastavlja golman Lazar Gavrilović.

Lazar Gavrilović, 2009. godište, je potekao u nekadašnjoj fudbalskoj školi FK Kopaonik i sada je golman selekcije petlića u ŠF Vukovi.

LazarGavrilovic05

On je nedavno učestvovao na zimskom kampu mladih golmana u organizaciji Milana Borjana, čuvenog golmana Crvene Zvezde i reprezentacije Kanade, i njegove supruge Snežane Borjan koja je osnivač, idejni tvorac i direktorka kampa.

Kamp je organizovan u Baru u Crnoj Gori i trajao je 8 dana. Sa mladim golmanima radli su vrhunski treneri, kondicioni treneri kao i psiholozi a prva tri dana kampa bio je prisutan i Milan Borjan koji je potom otišao usled priprema i obaveza u timu. Pored rada na terenu organizovane su diskusije uz preglede video materijala sa treninga i sve što je vezano za fudbalskog golmana.

LazarGavrilovic02

Lazar je tokom 2021. godine bio i učesnik kampa u organizaciji FSS u Donjem Milanovcu.

LazarGavrilovic04

Lazar Gavrilović sada radi individualno sa trenerom Vladom Kneževićem, koji je inače i trener u ŠF Vukovi, a uz nesporan talenat koji poseduje i uz adekvatan rad i treninge, kao i podršku njegovih roditelja, sigurno je da će doći i pravi rezultati pa će Lazar biti siguran čuvar mreže vrhunskih fudbalskih timova i reprezentacije.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE