OKKopaonik 0322

Brus 06.03.2022. Seniorke OK Kopaonik prolećni deo prvenstva nastavile su ubedljivom pobedom od 3:0 nad ekipom ŽOK Napredak 037 iz Kruševca.

Utakmica je odigrana u subotu 05. marta u sportskoj hali u Brusu pred punim tribinama.  O utakmici, daljim planovima i uopšte o OK Kopaonik više je rekla Dragana Pejić, trener tima:

"Jučerašnjom utakmicom pred punim tribinama i našom pobedom protiv ekipe ŽOK Napredak 037 rezultatom 3:0 počele smo prolećni deo takmičenja za seniorke u Medjuopštinskoj ligi gde nas očekuju utakmice sa ekipama iz Čačka, Vrnjačke Banje, Trstenika, Kruševca i Aleksandrovca.
Ženski odbojkaški klub postoji šest godina, do danas broji 110 devojčica školskog uzrasta od 6 do 18 godina od kojih je 54 uključeno u sistem takmičenja u seniorskim pionirskim i predpionirskim ekipama. Pionirke su završile takmičenje na trećem mestu u Rasinskom okrugu.
Zahvaljujuci bezuslovnoj podrsci lokalne samouprave na celu sa predsednicom opstine, ove godine zenski odbojkaski klub je clanicama kluba obezbedio adekvatne uslove za rad, sportsku opremu, rekvizite i druga neophodna sredstva za kvalitetan rad kao i mogućnost učestvovanja na više turnira. Ukljucivanje svih selekcija u takmicarski rezim doprinelo je vecem angazovanju takmicarki i napredovanju ekipa sto je rezultiralo izvanrednim rezultatima koje klub u ovoj sezoni belezi." rekla je Dragana Pejić, trener OK Kopaonik

Bruskim lavicama, OK Kopaonik, želimo još bolje rezultate od planiranih i nadamo se da će klub uskoro biti rasadnik talenata kao što su to nekada bili ŽORK Kopaonik i FK Kopaonik.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE