MilosZ 1

Brus 05.08.2015. Posle raznih dešavanja u i oko fudbalskog kluba "Kopaonik", gde mnoge stvari nisu jasne ni najvatrenijin navijačima a ni najboljim poznavaocima fudbala u Brusu, pozvali smo doskorašnjeg kapitena Miloša Živanovića kako bi saznali iz prve ruke o uzrocima ovakvog stanja u klubu. Miloš nam se javio i rekao da više nije igrač FK "Kopaonika" i da sada igra u "Jedinstvu" iz Paraćina. 

Priča se da je FK  Kopaonik pred gašenjem a kako ste dugo bili kapiten tima možete li nam reći nešto o dešavanjima u klubu?

"Otišao sam iz mog "Kopaonika" u kome sam mnogo naučio o fudbalu i gde sam bio kapiten četiri sezone... Ne želim o tome da pričam. Otišao sam zbog nefudbalskih stvari jer je politika nadjačala sport u Brusu i sam fudbalski klub Kopaonik..."ljudi" su radili protiv kluba...   Bruskim "Vukovima" želim što bržu stabilizaciju i  vraćanje kluba na srpskoligašku scenu gde mu je i mesto." 

Sada igrate u "Jedinstvu" iz Paraćina, kakvi su Vaši utisci  o novom klubu?

"Došao sam u "Jedinstvo" koji je klub sa istorijom i tradicijom a Paraćin je fudbalski grad što se oseća na svakom koraku. Klub se takmiči u Zoni "Zapad" i za cilj ima plasman u Srpsku ligu, koja po mom mišljenju neće izmaći... 
"Jedinstvo" je veoma dobro organizovan kolektiv gde je atmosfera fenomenalna. Uslovi za trening su prvoligaški a treninzi veoma ozbiljni na kojima je prisutno i 25 igrača... Već na prvoj kontrolnoj utakmici postigao sam gol. Mislim da sve ide svojim tokom a trudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Daću svoj maksimum da se "Jedinstvo" vrati na stare staze...  

MilosZ 2

"Veliki pozdrav iz Paraćina mojim "Vukovima", svim Brusjanima i naravno pozdrav za BrusONLINE" - poručuje Miloš Živanović.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE