Srednja atletika0522kv

Brus 20.05.2022. Učenici Srednje škole Brus i ove godine imali su zapažene rezultate na Državnom školskom takmičenju u atletici koje je održano u Kraljevu 16. maja.

Na takmičenju u Kraljevu učestvovali su Sara Obradović, Sanja Đokić i Uroš Đorđević koje je pripremao Vladimir Knežević, profesor fizičkog u Srednjoj školi Brus.

Mogu reći da su učenici naše škole postigli odlične rezultate na Državnom školskom takmičenju u atletici koje je održano u Kraljevu i pohvalio bih organizaciju takmičenja. Sara Obradović je osvojila 5. mesto u skoku u vis, Sanja Đokić 6. mesto u skoku u dalj i Uroš Đorđević 7. mesto na 400m. Kao što rekoh ovo su odlični rezultati naših učenika jer oni ne treniraju u kontinuitetu kao učenici ostalih škola koji su članovi atletskih klubova i redovno treniraju i takmiče se. Pripremaćemo se i za sledeću sezonu takmičenja u kojoj očekujem dobre rezultate jer ovogodišnji takmičari, koji su nastupali u Kraljevu, završavaju srednjoškolsko obrazovanje i polaze na fakultet. Ovom prilikom im želim uspešno dalje školovanje kao i odlične rezultate na sportskim takmičenjima." - rekao je Vlada Knežević, profesor fizičke kulture

Učenici Srednje škole Brus na jesen nastaviće sa pripremama za naredno atletsko takmičenje i nadamo se da će u skorijoj budućnosti uspeti da nas pozdrave sa pobedničkog postolja.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE