FKKop slava

Brus 15.06.2022. Posle serije tekstova o fudbalerima koji su potekli u omladinskoj školi FK Kopaonik dobili smo par mejlova sa upitom "Da li još postoji FK Kopaonik Brus koji se 2020/21 borio za titulu Zone Zapad?"

Fudbalski klub Kopaonik postoji, nije se takmičio 2021/22 ali priprema se za takmičarsku sezonu 2022/23... rekao je predsednik kluba Dragan Vidojević:

VidijevicD FKKop0622

Fudbalski klub Kopaonik Brus postoji. Posle odlične igre u sezoni 2020/21 kada je klub bio na korak da osvoji titulu Zone Zapad i uđe viši rang nažalost zbog raznih dešavanja i loše finansijske situacije klub je bio prinuđen da istupi iz takmičenja i napravi pauzu.
Sada je u planu da krenemo u novu takmičarsku sezonu ali to će biti dva ranga niže što nas ne obeshrabruje jer smatram da imamo kvalitetne fudbalere i da možemo uspešno da se takmičimo.
Kao što mnogi znaju FK Kopaonik je osnovan 22. marta 1931. godine i to je brend Brusa uz koji su stasavale mnoge generacije igrajući za klub ili navijajući i uživajući u igrama mnogih majstora fudbala. Nažalost, u poslednjih nekoliko godina klub nije imao pravu i iskrenu podršku lokalne samouprave što je i dovelo do pauze u takmičenju. Ni sada nemamo podršku jer pokušavaju da klubu oduzmu pravo na imovinu - klupske prostorije i stadion, i trenutno smo u sudskom procesu sa Opštinom Brus. Nedavno su pokušali i da zauzmu prostorije kluba na nezakonit način ali sada ne bih detaljnije o tome jer je sudski postupak u toku. O svim dešavanjima i pripremama za novu sezonu klub će najverovatnije izaći sa saopštenjem.
Ono što je najbitnije za navijače i simpatizere kluba to je da FK Kopaonik postoji i da se uveliko vrše pripreme za početak takmičarske sezone 2022/23." - rekao je predsednik kluba Dragan Vidojević.

FK Kopaonik i dalje postoji i ima nameru da nastavi sa takmičenjem i tim povodom želimo im puno uspeha u novoj takmičarskoj sezoni kao i da iz sezone u sezonu budu na vrhu tabele.

Tekst o FK Kopaonik OVDE
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE